Lesinformatie en prijzen

Onze salsales, of andere stijlen die we bieden, zoals bachata of kizomba, staat voor een avond ontspanning en vrolijkheid. Gezellige sfeer vinden wij belangrijk, naast natuurlijk een hoge kwaliteit door goede, ervaren docenten. Iedereen, jong en oud, man of vrouw, is van harte welkom!

Een cursus bestaat uit 12 lessen van één uur per week (tenzij anders aangegeven), en wordt drie maal per jaar georganiseerd: vanaf eind maart, vanaf begin september en vanaf begin december.

De lesniveaus variëren van beginners tot (ver) gevorderden. Er zijn verschillende dagen en tijden mogelijk, zie: lesrooster. Na de les kun je als je wilt nog wat drinken, kijken of oefenen. Bij verhindering van een les, kan de les op een andere dag/tijd worden ingehaald.

En wil je met een eigen groep of privé een cursus op maat volgen? Dat kan altijd. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Proeflessen
Elke cursus start met vrijblijvende proeflessen. Je hoeft je voor een proefles niet aan te melden, je kunt gewoon komen kijken en meedoen. Het is niet nodig om met een (vaste) (dans)partner te komen.

Inschrijven en kosten
Als je na afloop van een proefles gelijk inschrijft en betaalt (PIN aanwezig), geldt een kortingsprijs van 95 euro (voor studenten 85 euro). Bij inschrijven later geldt de reguliere prijs van 105 euro (95 euro voor studenten) voor een cursus van 12 lessen.
Bestaande cursisten die doorgaan, kunnen ook in de proeflesweek betalen met 10 euro korting.
Als je voor 2 cursussen of meer inschrijft, is de extra cursus met 20 euro korting.

Deelname is ook mogelijk via Rechtop! van de gemeente Deventer.

Locatie
De lessen zijn in onze zaal aan de Van Calcarstraat 31 in Deventer, op 12 minuten lopen vanaf het station. Er is ruime gratis parkeergelegenheid.

(*) Betaling per bank is mogelijk op rekening NL22 INGB 000 8288 177 tnv. Salsa Viva te Deventer. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Delen