Lesrooster

Nieuwe cursussen in september

In de week vanaf 2 september 2018 zijn er gratis proeflessen salsa voor beginners, en de eerste vrijblijvende (proef)lessen kizomba.

In de week vanaf 9 september beginnen alle lessen voor alle niveaus (beginners tot gevorderd) en alle andere stijlen (salsa, bachata, Cubaans en reggaeton). Die week zijn deze eerste lessen tevens vrijblijvende proeflessen.

Het voorlopige rooster van de proeflessen staat hieronder.  Voor inschrijven en kosten, zie: lesinformatie en prijzen

Kijk svp regelmatig op deze site, want het rooster kan nog wijzigen!

Toelichting rooster

Ná de proeflesweken wordt het rooster vanaf 16 september bekend gemaakt, met de definitieve groepen en lestijden die doorgaan. Dit rooster is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

De eerste vrijblijvende (proef)lessen kizomba zijn al op maandag 3 september. Op 10 september zijn er geen lessen. De tweede lessen zijn op maandag 17 september.

Er zijn bij de meeste cursussen vier niveaus: beginners, improvers, intermediate en advanced. Op beginner niveau hebben we een vast basis lesprogramma. Vanaf improver wordt het programma echter meer flexibel. Hierdoor kunnen we het leertempo met iedereen persoonlijk afstemmen. Zo kun je meerdere seizoenen op hetzelfde niveau je repertoire uitbreiden en jezelf verbeteren, of kun je als dat je beter past, doorstromen naar een ander niveau.

Vakanties

  • Herfstvakantie:  zondag 21 oktober t/m vrijdag 26 oktober 2018
  • Kerstvakantie: zondag 23 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019
Delen