Lesinformatie en prijzen

Salsalessen, of onze andere lessen zoals bachata of kizomba, bieden een avond ontspanning, beweging en vrolijkheid. Naast de kwaliteit van de lessen is voor ons ook een gezellige sfeer belangrijk. Iedereen, jong en oud, man of vrouw, kan meedoen en is van harte welkom!

Een cursusblok bestaat uit 12 lessen van één uur per week (tenzij anders aangegeven), en wordt drie maal per jaar georganiseerd: vanaf eind maart, vanaf begin september en vanaf begin december. Vanaf improvers niveau kan altijd worden ingestroomd bij de lopende cursussen. Je betaalt dan het aantal resterende lessen van het cursusblok.

De lesniveaus variëren van beginners tot (ver) gevorderden. Er zijn verschillende dagen en tijden mogelijk, zie: lesrooster. Na de les kun je als je wilt nog wat drinken, kijken of oefenen. Bij verhindering van een les, kan de les op een andere dag/tijd worden ingehaald.

En wil je met een eigen groep of privé een cursus op maat volgen? Dat kan altijd. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Proeflessen
Elk cursusblok start met vrijblijvende proeflessen. Je hoeft je voor een proefles niet aan te melden, je kunt gewoon komen kijken en meedoen. Het is niet nodig om met een (vaste) (dans)partner te komen.

Instromen bij lopende lessen
Vanaf improvers niveau kan altijd tussentijds worden ingestroomd bij de lopende cursussen. Je betaalt dan het aantal resterende lessen van het cursusblok. In de tweede en derde lesweek van een cursusblok kunnen ook beginners nog instromen.

Bij instromen zijn het geen (gratis) proeflessen meer. De instroom les kost 10 euro. Als het bevalt en je wilt doorgaan, dan wordt dat verrekend met het nog benodigde cursusgeld.

Inschrijven en kosten
Als je na afloop van een proefles gelijk inschrijft en betaalt (PIN aanwezig), krijg je 10 euro korting en is de prijs voor een cursusblok 100 euro (voor studenten 85 euro). Bij inschrijven of betalen later geldt de reguliere prijs van 110 euro (95 euro voor studenten) voor een cursusblok. Bestaande cursisten die doorgaan, kunnen ook in de proeflesweek betalen met 10 euro korting.
Als je voor 2 cursussen of meer inschrijft, is de extra cursus met 20 euro korting.

Je kunt je ook aanmelden en inschrijven via een bankoverschrijving (*) onder vermelding van je naam en lesgroep (nivo en lesdag).

Deelname is ook mogelijk via Rechtop! van de gemeente Deventer.

Locatie
De lessen zijn in onze zaal aan de Van Calcarstraat 31 in Deventer, op 12 minuten lopen vanaf het station. Er is ruime gratis parkeergelegenheid.

(*) Betaling per bank is mogelijk op rekening NL22 INGB 000 8288 177 tnv. Dansschool Salsa Viva. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Delen