Info en prijzen

Zolang er speciale eisen vanwege Corona gelden in Nederland zijn, naast onderstaande informatie en algemene voorwaarden, ook de specifieke informatie en aanvullende voorwaarden van toepassing die staan beschreven bij het lesrooster.

Salsalessen, of onze andere lessen zoals bachata of kizomba, bieden een avond ontspanning, beweging en vrolijkheid. Naast de kwaliteit van de lessen is voor ons ook een gezellige sfeer belangrijk. Iedereen, jong en oud, man of vrouw, kan meedoen en is van harte welkom!

Een cursusblok bestaat uit 12 lessen van één uur per week (tenzij anders aangegeven), en wordt drie maal per jaar georganiseerd: vanaf eind maart, vanaf begin september en vanaf begin december. De lesniveaus variëren van beginners tot (ver) gevorderden. Er zijn verschillende dagen en tijden mogelijk, zie: lesrooster.

Vanaf improvers niveau kan altijd worden ingestroomd bij de lopende cursussen. Je betaalt dan het aantal resterende lessen van het cursusblok.

En wil je met een eigen groep of privé een cursus op maat volgen? Dat kan altijd. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Inschrijven en kosten
Elk cursusblok start met vrijblijvende proeflessen. Als je alleen aan de proefles meedoet, zijn de kosten 10 euro.

Als je na afloop van een proefles inschrijft voor de cursus en gelijk betaalt (PIN aanwezig),  geldt een kortingsprijs van 100 euro (voor studenten 85 euro). Als je pas later inschrijft of betaalt, geldt de reguliere prijs van 110 euro (95 euro voor studenten). Als je voor 2 cursussen of meer inschrijft, geldt voor een extra cursus 20 euro korting.

Je kunt je ook aanmelden en inschrijven via een bankoverschrijving (zie nummer onderaan deze pagina) onder vermelding van je naam en lesgroep (nivo en lesdag).

Deelname is ook mogelijk via Rechtop! van de gemeente Deventer.

Instromen bij lopende lessen
Vanaf improvers niveau kan altijd tussentijds worden ingestroomd bij de lopende cursussen. Je betaalt dan het aantal resterende lessen van het cursusblok (à 10 euro/les). In de tweede en derde lesweek van een cursusblok kunnen ook beginners nog instromen. De instroom les kost 10 euro. Als het bevalt en je wilt doorgaan, dan wordt dat verrekend met het nog benodigde cursusgeld.

Locatie
De lessen zijn in onze dansschool aan de Van Calcarstraat 31 in Deventer, op 12 minuten lopen vanaf het station. Er is ruime gratis parkeergelegenheid.

Algemene Voorwaarden

 • Inschrijving voor de danslessen geschiedt d.m.v. het inschrijfformulier en dient voor aanvang van het cursusseizoen plaats te hebben.
 • Het cursusgeld dient gelijktijdig met de inschrijving per kas, pin of bank te worden voldaan.
 • Een cursus bestaat uit twaalf lessen van één uur, tenzij anders aangegeven in de cursus of het rooster.
 • Cursusgeld wordt niet terugbetaald. Ook in geval van voortijdig afbreken van de cursus, vakantie, ziekte, ongeval etc. blijft het volledige bedrag aan cursusgeld verschuldigd.
 • Eventueel gemiste lessen kunnen, indien mogelijk en in overleg met de docent(e), op een andere dag ingehaald worden.
 • De dansschool en/of haar docent(e) is niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal van voor, tijdens of na de les/dansavonden door cursisten en/of bezoekers meegebrachte kleding en/of goederen. De dansschool en/of haar docent(e) is evenmin aansprakelijk voor enige vorm van lichamelijk letsel, ontstaan voor, tijdens of na les.
 • Tijdens de lessen is het niet toegestaan om te filmen, tenzij is aangegeven door de docent dat er opnames gemaakt kunnen worden.

Privacybeleid

 • Dansschool Salsa Viva draagt zorg voor adequate bescherming van de privacy van bezoekers van de website.
 • In het kader van onze dienstverlening legt Dansschool Salsa Viva persoonlijke gegevens vast. Dit zijn ten hoogste naam, telefoonnummer en e-mailadres. Dansschool Salsa Viva gebruikt deze gegevens uitsluitend voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Dansschool Salsa Viva op de hoogte te houden, zoals via nieuwsbrieven.
 • Dansschool Salsa Viva deelt geen gegevens met derden en gegevens zijn zodanig bewaard dat deze niet toegankelijk zijn voor derden.
 • Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Dan kunt u een e-mail naar info@salsaviva.nl sturen. Natuurlijk kunt u ons dit ook schriftelijk laten weten.
Delen