Lesrooster

Nieuwe cursussen

Het nieuwe cursusblok is gestart vanaf zondag 3 september. Het lesrooster staat hieronder. Instromen is nog steeds mogelijk bij alle lessen!

Voor informatie over kosten, inschrijven, instromen, etc, zie: Info en prijzen

Let op: het rooster kan soms nog wijzigen, dus graag af en toe de website checken.

Toelichting rooster

Iedereen is welkom, jong of oud, met of zonder partner. En er zijn ook lessen waar je solo kan dansen (indien aangegeven in het rooster), voor verfijning van je techniek, stijl en musicality.

Er zijn bij de meeste cursussen meerdere niveaus: beginners, improvers A en B, intermediate en advanced. Op beginner niveau hebben we een vast basis lesprogramma. Vanaf improver wordt het programma echter meer flexibel. Hierdoor kunnen we het leertempo met iedereen persoonlijk afstemmen. Zo kun je meerdere seizoenen op hetzelfde niveau je repertoire uitbreiden en jezelf verbeteren, of kun je als dat je beter past, doorstromen naar een ander niveau.

Vanaf improvers niveau kun je altijd instromen bij de lopende cursussen. Je betaalt dan het aantal resterende lessen van het cursusblok.

Voor ‘Cubaans‘ is het wenselijk dat je al basis salsa kent. De lessen zijn voornamelijk Cubaans salsadansen (partnering), met ook een beetje ‘rueda’.

Vakanties

Wij volgen de schoolvakanties in de regio Noord.

  • herfstvakantie: van zondag 22 t/m vrijdag 27 oktober is er geen les
  • kerstvakantie: van zondag 24 december t/m vrijdag 5 januari is er geen les
Delen