Lesrooster

Nieuwe cursussen september 2022

Na de zomervakantie, in de week van 4 september, starten weer nieuwe cursussen. Het voorlopige rooster staat hieronder (let op: het rooster kan soms nog wijzigen; kijk svp regelmatig op de site).

Voor informatie over kosten en inschrijven, zie: Info en prijzen

update 1-8-22:
Cuban lessen verplaatst van dinsdag naar donderdag
.
Bachata beginners van donderdag naar dinsdag.
Toelichting rooster

Iedereen is welkom! Bij alle lessen (ook partner-dansen) is het mogelijk om je individueel aan te melden. En naast partner-dansen zijn er ook lessen om solo te dansen (indien aangegeven in het rooster), voor verfijning van je techniek, stijl en musicality.

Er zijn bij de meeste cursussen meerdere niveaus: beginners, improvers A en B, intermediate en advanced. Op beginner niveau hebben we een vast basis lesprogramma. Vanaf improver wordt het programma echter meer flexibel. Hierdoor kunnen we het leertempo met iedereen persoonlijk afstemmen. Zo kun je meerdere seizoenen op hetzelfde niveau je repertoire uitbreiden en jezelf verbeteren, of kun je als dat je beter past, doorstromen naar een ander niveau.

Vanaf improvers niveau kun je altijd instromen bij de lopende cursussen. Je betaalt dan het aantal resterende lessen van het cursusblok.

Voor ‘Cubaans‘ is het wenselijk dat je al basis salsa kent.

Vakanties

Wij volgen de schoolvakanties in de regio Noord. De komende vakanties zijn:

  • herfstvakantie: van zondag 16 oktober t/m vrijdag 21 oktober is er geen les.
Delen