Lesrooster

In december zijn de nieuwe cursussen gestart, de tijden en dagen staan hieronder in het lesrooster.

Het volgende cursusblok start in de week van 22 maart. In die week zijn de eerste (proef)lessen. In de loop van maart komt het nieuwe rooster voor de (proef)lessen op deze site.

Vanaf improvers niveau kan altijd tussentijds worden ingestroomd bij de lopende cursussen.

Voor alle informatie over lessen, instromen en kosten, zie: lesinformatie

Toelichting rooster

Iedereen, van jong (vanaf 16 jaar) tot oud, is welkom bij alle lessen. Voor wie liever met wat oudere mensen wil dansen, bieden we dit seizoen ook een ‘Salsa 55+‘ groep als mogelijkheid.

Er zijn bij de meeste cursussen vier niveaus: beginners, improvers, intermediate en advanced. Op beginner niveau hebben we een vast basis lesprogramma. Vanaf improver wordt het programma echter meer flexibel. Hierdoor kunnen we het leertempo met iedereen persoonlijk afstemmen. Zo kun je meerdere seizoenen op hetzelfde niveau je repertoire uitbreiden en jezelf verbeteren, of kun je als dat je beter past, doorstromen naar een ander niveau.

Vanaf improvers niveau kan altijd worden ingestroomd bij de lopende cursussen. Je betaalt dan het aantal resterende lessen van het cursusblok. In de tweede en derde lesweek van een cursusblok kunnen ook beginners nog instromen.

Voor beginners ‘Cubaans‘  is het wenselijk dat je al wat basis salsa kent.

Vakanties

  • Voorjaarsvakantie: zondag 16 t/m donderdag 20 februari (op zondagavond 16 februari zijn er wel inhaallessen).
  • Meivakantie: zondag 26 t/m donderdag 30 april.
Delen