Lesrooster

In de week van 8 december beginnen de nieuwe cursussen, met een nieuw rooster (zie hieronder). In de eerste lesweek kun je vrijblijvend meedoen aan de proeflessen. Na deze eerste week worden de definitieve dagen en lestijden bekend. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Voor verdere informatie, zie: lesinformatie.

Let op: de (proef)lessen op zondag van semba/kizomba, bachata en salsa advanced van Berthon, starten niet op 8/12 maar op 15/12.

Toelichting rooster

Iedereen, van jong (vanaf 16 jaar) tot oud, is welkom bij alle lessen. Voor wie liever met wat oudere mensen wil dansen, bieden we dit seizoen ook een ‘Salsa 55+‘ groep als mogelijkheid.

Salsa advanced / Salsa-on-2 Op 15 december kun je kennismaken (30 minuten proefles) met salsa-advanced en met salsa-on-2 (30 minuten proefles). Beide worden gegeven door Berthon.

Voor beginners ‘Cubaans‘  is het wenselijk dat je al wat basis salsa kent.

Semba is nieuw! Semba (en alle kizomba lessen) worden gegeven door Berthon. Op 15 december kun je kennismaken (30 minuten proefles) en vergelijken met kizomba (30 minuten proefles). Bij Semba zijn de stappen groter dan bij kizomba, met een hoge mate van improvisatie, en de heren doen veel voetenwerk op het vaak snellere tempo van de muziek. Het enorme plezier wat de dansers aan deze dans beleven is duidelijk te zien!

Er zijn bij de meeste cursussen vier niveaus: beginners, improvers, intermediate en advanced. Op beginner niveau hebben we een vast basis lesprogramma. Vanaf improver wordt het programma echter meer flexibel. Hierdoor kunnen we het leertempo met iedereen persoonlijk afstemmen. Zo kun je meerdere seizoenen op hetzelfde niveau je repertoire uitbreiden en jezelf verbeteren, of kun je als dat je beter past, doorstromen naar een ander niveau.

Vanaf improvers niveau kan altijd worden ingestroomd bij de lopende cursussen. Je betaalt dan het aantal resterende lessen van het cursusblok.

Vakanties

  • Kerstvakantie: zondag 22 december t/m donderdag 2 januari 2020
  • Voorjaarsvakantie: zondag 16 t/m donderdag 20 februari 2020
Delen