Lesrooster

Huidige cursussen

De huidige cursussen salsa, bachata en Cubaanse salsa zijn gestart vanaf zondag 17 maart. Het definitieve rooster staat hieronder.

Het volgende seizoen begint na de zomervakantie, vanaf 1 september.

Voor informatie over kosten, inschrijven en instromen; zie: Info en prijzen

Toelichting rooster

Iedereen is welkom, jong of oud, met of zonder partner. En er zijn ook lessen waar je solo kan dansen (indien aangegeven in het rooster), voor verfijning van je techniek, stijl en musicality.

Er zijn bij de meeste cursussen meerdere niveaus: beginners, improvers A en B, intermediate en advanced. Op beginner niveau hebben we een vast basis lesprogramma. Vanaf improver wordt het programma echter meer flexibel. Hierdoor kunnen we het leertempo met iedereen persoonlijk afstemmen. Zo kun je meerdere seizoenen op hetzelfde niveau je repertoire uitbreiden en jezelf verbeteren, of kun je als dat je beter past, doorstromen naar een ander niveau.

Vanaf improvers niveau kun je tijdens een lopende cursus altijd instromen. Je betaalt dan het aantal resterende lessen van het cursusblok.

Voor ‘Cubaans‘ is het wenselijk dat je al basis salsa kent. De lessen zijn voornamelijk Cubaans salsadansen (partnering), met ook een beetje ‘rueda’.

Vakanties

Wij volgen de schoolvakanties in de regio Noord.

Delen