Lesrooster

Nieuwe cursussen december 2022

Vanaf 11 december start een nieuw cursusblok van 12 lessen (van 1 uur per week). Het nieuwe rooster staat hieronder. Dit rooster kan de komende weken nog wijzigen, dus kijk svp regelmatig op de site.

De eerste lesweek start met vrijblijvende proeflessen. Als je alleen aan de proefles meedoet, zijn de kosten 10 euro. Betaling kan contant of met PIN. Je hoeft je niet aan te melden voor een proefles; je mag gewoon langskomen en proberen. Voor nieuwe beginners bij Salsa Viva geldt een kortingsprijs in de proeflesweek. Voor meer informatie over kosten, instromen en inschrijven, zie: Info en prijzen

update 28/11: zondag beginners om 20:00 ipv. 21:00 uur

Na de eerste weken wordt het definitieve rooster gemaakt, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Huidige cursussen

In september zijn de nu lopende cursussen gestart en vrijdag 2 december is de laatste les. Het actuele rooster staat hieronder.


.

Toelichting rooster

Iedereen is welkom, jong of oud, met of zonder partner. En er zijn ook lessen waar je solo kan dansen (indien aangegeven in het rooster), voor verfijning van je techniek, stijl en musicality.

Er zijn bij de meeste cursussen meerdere niveaus: beginners, improvers A en B, intermediate en advanced. Op beginner niveau hebben we een vast basis lesprogramma. Vanaf improver wordt het programma echter meer flexibel. Hierdoor kunnen we het leertempo met iedereen persoonlijk afstemmen. Zo kun je meerdere seizoenen op hetzelfde niveau je repertoire uitbreiden en jezelf verbeteren, of kun je als dat je beter past, doorstromen naar een ander niveau.

Vanaf improvers niveau kun je altijd instromen bij de lopende cursussen. Je betaalt dan het aantal resterende lessen van het cursusblok.

Voor ‘Cubaans‘ is het wenselijk dat je al basis salsa kent.

Vakanties

Wij volgen de schoolvakanties in de regio Noord. De komende vakanties zijn:

  • ‘Pauze-week’: tussen het huidige cursusblok en het nieuwe blok is een week pauze (van 4 t/m 9 december).
  • Kerstvakantie: van zondag 25 december t/m vrijdag 6 januari (2023).
  • Voorjaarsvakantie: van zondag 26 februari t/m vrijdag 3 maart 2023.
Delen