Bootcamps Cuban Salsa en Rueda

Wanneer

za 16 dec 2017    
13:30 - 17:00

Waar

Dansschool Salsa Viva
Van Calcarstraat 31, Deventer, Nederland, 7415CK

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Dans je al een tijdje cubaans/timba/rueda en heb je zin in wat extra salsa-vitaminen deze winter, dan is deze bootcamp voor jou! We geven een bootcamp in drie delen voor intermediate of verder gevorderde dansers (cuban style/rueda). De bootcamp is als geheel te volgen, maar je mag ook voor 1 uurtje komen.

1) Men en Lady styling in partnering. 13:30 uur
In deze workshop gaan we je leren spelen met de timing van je eigen voetenwerk en met body-isolations tijdens het dansen met een partner. We richten de workshop zo in dat je kunt leren op eigen tempo en niveau.

2) Partnering. 14:45 uur
We focussen in deze workshop op verschillende leid en volg-technieken aan de hand van een leuk cubaans figuur. Voor wie dat wil en kan passen we gelijk de styling uit uur 1 toe.

3) Rueda llanta en rueda cruzado. 16:00 uur
Iedereen kent de rueda in de cirkel wel, maar er zijn een hoop andere vormen en structuren waarin je met meerdere koppels tegelijk kunt dansen. Rueda llanta en cruzado staat garant voor heen hoop plezier, en een beetje chaos. Je leert goed rekening houden met je omgeving en gebruik maken van beschikbare ruimte. Ook in ‘gewone’ partnering heel handig.
Qua opbouw lijkt deze bootcamp op eerdere edities, de inhoud is compleet anders.

prijs:
1 workshop: 10 euro
2 workshops: 18 euro
3 workshops 25 euro

Delen