Lesrooster

Nieuwe cursussen vanaf 26 maart

In de week van 26 maart start een nieuw cursusblok van 12 lessen (van 1 uur per week). Het rooster staat hieronder. Dit rooster kan de komende weken nog wijzigen! Kijk svp regelmatig op de site.

update 17/3: wijziging tijden salsa styling

Voor informatie over kosten, instromen en inschrijven, zie: Info en prijzen

Huidige cursussen

In december is het huidige cursusblok gestart. Het rooster staat hieronder. Vanaf improvers niveau kan iedereen altijd nog instromen. Voor meer informatie over kosten, instromen en inschrijven, zie: Info en prijzen

Toelichting rooster

Iedereen is welkom, jong of oud, met of zonder partner. En er zijn ook lessen waar je solo kan dansen (indien aangegeven in het rooster), voor verfijning van je techniek, stijl en musicality.

Er zijn bij de meeste cursussen meerdere niveaus: beginners, improvers A en B, intermediate en advanced. Op beginner niveau hebben we een vast basis lesprogramma. Vanaf improver wordt het programma echter meer flexibel. Hierdoor kunnen we het leertempo met iedereen persoonlijk afstemmen. Zo kun je meerdere seizoenen op hetzelfde niveau je repertoire uitbreiden en jezelf verbeteren, of kun je als dat je beter past, doorstromen naar een ander niveau.

Vanaf improvers niveau kun je altijd instromen bij de lopende cursussen. Je betaalt dan het aantal resterende lessen van het cursusblok.

Voor ‘Cubaans‘ is het wenselijk dat je al basis salsa kent.

Vakanties

Wij volgen de schoolvakanties in de regio Noord. De komende vakanties zijn:

  • Meivakantie: van zondag 30 april t/m vrijdag 5 mei
Delen